IndkøbskurvIngen varer

Handelsbetingelser / Vilkår

Forretningsbetingelser

Virksomhedens navn  

Copenhagen Info ApS 

Adresse   Vasbygade 18
2450 København SV
     
Telefon   +45 28 19 37 35
     
CVR nr.   36533714
WWW  
E-mail  

 
Betingelser for privatkunder

Ordrebekræftelse/kvittering 
Ordrebekræftelsen/kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. 
 
Efter købet sender vi desuden en ordrebekræftelse pr. mail til den indtastede e-mailadresse. Og denne bliver fulgt af mailen med dine billetter.

Betaling 
Bankoverførsel

Levering 
Fragt: Vores billetter leveres altid som Print-selv billetter, og du får derfor varen leveres med det samme efter bestilling.
Leveringstid: Strakslevering

Fortrydelsesret 
Billetter købt på www.cphinfo.dk refunderes ikke. 
I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler  § 18 stk. 2 nr. 12" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten

cphinfo.dk har intet ansvar for problemer, som skyldes kopiering eller videresalg af billetter - og gæster med ulovligt kopierede eller ulovligt videresolgte billetter får ikke adgang til attraktionen/arrangementet.

Personlige oplysninger

Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vort bogholderi i 5 år i henhold til regnskablovens betingelser. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredie person.

***

Betingelser for forhandlere/hoteller

Ordrebekræftelse/kvittering
Ordrebekræftelsen/kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi sender desuden en ordrebekræftelse pr. mail til forhandlerens/hotellets angivne e-mailadresse.

Betaling
Alle køb afregnes pr. faktura fra cphinfo.dk til forhandleren/hotellet - slutkunden betaler direkte til forhandleren/hotellet, som udleverer billetten.

Levering
Billetterne udleveres af forhandleren/hotellet til slutkunden:

  • Papirbilletter printes hos forhandleren/hotellet
  • Copenhagen Card udleveres i form af et plastikkort
  • SMS-billetter bliver sendt til gæstens mobiltelefon (gæsten modtager altid en bekræftelses-sms lige når billetten er bestilt, således at man er sikker på, at billetten er på vej til det ønskede tidspunkt)

Fortrydelsesret Billetter købt på www.cphinfo.dk refunderes ikke. 
I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler  § 18 stk. 2 nr. 12" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten

SMS-billetter kan ikke annulleres og refunderes, det er derfor altid vigtigt at sikre sig, at det indtastede mobilnummer er korrekt!

cphinfo.dk har intet ansvar for problemer, som skyldes kopiering eller videresalg af billetter - og gæster med ulovligt kopierede eller ulovligt videresolgte billetter får ikke adgang til arrangementet.

Oplysninger om købet
Alle oplysninger bruges kun til bestillingen og gemmes i vort bogholderi i 5 år i henhold til regnskablovens betingelser. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredie person.