IndkøbskurvIngen varer

Danmarks Tekniske Museum

Danmarks Tekniske Museum i Helsingør er historien om det moderne museum og alt det, der er blevet en naturlig del af dagligdagen. Udstillingerne omfatter emner som kraftmaskiner, transport, kommunikation, elektricitet, håndværk, redningshistorie, hverdagens teknik, patenter og meget mere.

Udstillingen viser den  teknologiske udvikling gennem de sidste 100 år indenfor dagliglivet i Danmark til vands til lands og i luften.

På museet finder du også væsentlige museale samlinger såsom Den Teknologiske Samling fra Polyteknisk Læreanstalt, H. C. Ørsted Samlingen, Patentdirektoratets modelsamling, den flyvehistoriske samling fra Danmarks Flyvemuseum og Ellehammer-samlingen.

Teknisk Museum - et eldorado for nysgerrige børn og voksne - hvor man kan komme ind og sidde i en rigtig flyvemaskine. Teknik i alle størrelser fra store dampmaskiner til glasøjne og mikrochips. Hverdagens tekniske vidundere fra vaskemaskinen til tv-apparatet. Historien om unikke opfindelser og folkene bag. Museet rummer også et kandestøberværksted fra 1920’erne og en brand- og redningstation fra omkring 1960.


Familieoplevelser for fuld kraft!

Kort

Adresse

Fabriksvej 25
3000 Helsingør

Åbningstider

Tirsdag - søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: Lukket (dog åbent i skoleferier)

Museet har også åbent følgende helligdage :
2. juledag, Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag, 2. Påskedag, St. Bededag, Kr. Himmelfartsdag, Pinsedag og 2. Pinsedag

Museet har lukket :
Juleaften 24/12, Juledag 25/12, nytårsaften 31/12 og Nytårsdag 1/1

Find vej

Tog: Helsingør Station
Bus: 802