IndkøbskurvIngen varer

Dansk Arkitektur center

Dansk Arkitektur Center (DAC) er et samlingspunkt for alle med interesse for ny arkitektur, byernes udvikling og innovation i byggeriet. Her kan du opleve udstillinger, arrangementer, finde nye bøger om arkitektur og byudvikling - eller nyde en kop kaffe eller en brunch med udsigt over Københavns Havn.

DAC tilbyder en bred palette af oplevelser. DAC er et førende udstillingssted for arkitektur, hvor du kan opleve skiftende udstillinger af internationalt format. Foruden de mange spændende udstillinger er der et væld af workshops og foredrag inden for arkitektur og byplanlægning.

Boghandlen giver inspiration til mere, og cafeen er med sin fantastiske udsigt over havnen blevet et populært sted at spise brunch.

Udstillingerne løber typisk to-tre måneder og har enten et overordnet tema eller et særligt fokus på fx en markant arkitekt. Generelt udforsker udstillingerne, hvad arkitekturen betyder for os alle sammen i vores dagligdag og i vores samfund. De søger at formidle dette på en let tilgængelig og interaktiv måde, der ofte gør aktivt brug af byens rum.

Kom med på en arkitekturtur

Ture ud i København er en fast del af DACs aktiviteter. Når solen begynder at titte frem, hopper DAC ud i byen og inviterer til nye måder at opleve den på.

Hver søndag kl. 11:00 kan du komme med på en arkitekturtur rundt i København. Turene løber fra april til september. Her kan du tage med til søs, til fods eller på cykel.

Hvis du har mod på en tur på egen hånd, ligger der på DACs hjemmeside også en række podwalks og podruns, som du kan lade dig guide af.

Kort

Adresse

Strandgade 27B,
1401 København K

Åbningstider

Mandag, tirsdag, torsdag - søndag: 10:00 - 17:00

Onsdag: 10:00 -21:00 - i tidsrummet kl. 17:00 - 21:00 er der gratis adgang til udstillingen.

Find vej

Metro: Christianshavns Torv, drej til venstre ad Torvegade og følg Torvegade til du når Strandgade på højre hånd. Tid 5 minutter.

Bus: 2A, 19, 48, 81N og 350S kører til krydset Torvegade/Strandgade. Drej til højre ned ad Strandgade. Tid 5 minutter.

Havnebus: Tag havnebussen til stoppet Knippelsbro. Drej til venstre ned ad Strandgade. Tid 5 minutter.