IndkøbskurvIngen varer

Louisiana Museum for Moderne Kunst

LOUISIANA er et førende internationalt museum for moderne kunst og et helt særligt sted, hvor kunsten, arkitekturen, parken og beliggenheden ud til Øresund udgør en enestående helhed, der gør et Lousiana-besøg til noget særligt hele året rundt.

Hvert år byder Louisiana på flere store internationale kunstudstillinger, og museet har også tradition for at præsentere foto-, design-, og arkitekturudstillinger.

Louisianas samling af moderne kunst og samtidskunst er blandt de bedste og største i Skandinavien og den vises i skiftende præsentationer.

Arkitektonisk regnes Louisiana for et af de fineste eksempler på 1950’ernes diskrete modernisme. Museet føjer sig fint og diskret ind i landskabet, og det omkranses af en skulpturpark med værker af blandt andre Moore, Calder, Ernst og Miró.

Louisiana er også et levende kulturhus, der året rundt på koncerter, foredrag, kulturdebat, litteraturfest, musik mm.

Børn og unge har enestående muligheder for at arbejde kreativt i museets Børnehus, mens Louisiana Cafe har panoramaudsigt over Øresund og udendørs terrasse i sommer-halvåret. Louisiana Butik er en af Danmarks førende designbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design.

Kort

Adresse

Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk

Åbningstider

Tirsdag - fredag: 11:00 - 22:00
Lørdag, søndag og helligdage: 11:00 - 18:00
Mandag: Lukket

Find vej

Louisiana ligger 35 km nord for København, ad motorvej E47 / E55, eller ad Strandvejen langs Øresundskysten.
Med DSB tager turen ca. 35 minutter fra Københavns Hovedbanegård og 10 minutter fra Helsingør. Fra Humlebæk Station er der 10 minutters gang til museet.

Bus 388 kører i nordgående retning fra Lyngby, Klampenborg, Humlebæk station og i retning syd fra Helsingør station.