IndkøbskurvIngen varer

Parkmuseerne

Parkmuseerne er et museumskvarter i hjertet af København. Beliggende i eller ud til grønne parker finder du seks museer: Davids Samling, Cinemateket, Den Hirschsprungske Samling, Rosenborg Slot, SMK (Statens Museum for Kunst) og Statens Naturhistoriske Museum.

Her kan du opleve det bedste fra kunstens og naturens verden. Fra kronjuveler, internationale filmklassikere og meteoritter til dansk og international kunst i verdensklasse. Et besøg på museerne inviterer også til at nyde det grønne frirum i parkerne: Kongens Have, Botanisk Have og Østre Anlæg. Her kan du sætte tempoet ned, besøge legepladser og spise frokost eller nyde en kop kaffe i kvarterets mange caféer og restauranter.

Alt er inden for gåafstand, og med køb af Parkmuseernes billet får du adgang til alle seks museer til reduceret pris.

Fakta

• Gratis adgang til alle seks museer: Den Hirschsprungske Samling, SMK (Statens Museum for Kunst), Statens Naturhistoriske Museum (Geologisk Museum) og Rosenborg Slot samt en gratis biografbillet til Cinematekets ordinære filmvisninger og 10 % rabat på publikationer i Davids Samlings museumsbutik.

• Gyldighed: Billetten kan bruges en gang på hver enkel institution og er gyldig i et år fra købsdatoen

• Billetten er personlig

 

KØB BILLETTEN ONLINE: Når man købe billet online, så er det kun en voucher. Derfor skal den byttet for den rigtige billet i vores center på strøget (Strøget- Frederiksberggade 23).

Åbningstider

Parkerne og museerne har forskellige åbningstider.

Find vej

Parkerne og museerne ligger tæt på Nørreport st. og Østerport st.

En række buslinjer passerer gennem kvarteret på Gothersgade, Sølvgade og Øster Voldgade. Busstoppestedet Georg Brandes Plads / Parkmuseerne ligger midt i museumskvarteret.