IndkøbskurvIngen varer

Ripley’s Believe It or Not!

Slip for en stund dagligdagens normalitetsbegreber og få et ordentligt skud kuriosa.

Træd ind i Ripley's forunderlige verden af vanvittige og besynderlige abnormiteter.

Det er helt utroligt - og 100% sandt. Believe It og Not !

Vi mennesker er alle forskellige - ikke kun af udseende, i tankerne og i vores kultur og tro. Men i særdeleshed når det kommer til interesser og hobby´er. Heldigvis ! For det kommer der mange interessante oplevelser ud af...

Ripley´s Believe It or Not er en kalejdoskopisk samling af rariteter og kuriøse fænomener fra hele verden - det ene mere skørt og spektakulært end det andet.

Her kan du opleve verdens højeste, tykkeste og grimmeste mennesker, skrumpehoveder som Jivaro-indianerne i Ecuador lavede af deres fjenders hoveder, kvinder som ved hjælp af ringe strækker deres hals til en længde af 38 cm, manden med to pupiller i hvert øje - og verdenshistoriens længste næse.

Se også manden, som blev født uden underkrop, men alligevel blev en dygtig artist, komponist, orkesterleder og filmskuespiller - og i øvrigt en fortrinlig svømmer, dykker og jonglør.

Eller hva´ med sabelslugere, torturinstrumenter fra hele verden og historierne om nogle af de mest grusomme hajangreb gennem tiderne.

Blandt de mere besynderlige hobby-beskæftigelser kan du se en statue af den amerikanske præsident Lincoln lavet 100% af pengesedler, og efterligningen af et kendt maleri lavet af 60 stykker almindeligt toast-brød ristet i en brødrister, og en flot buste lavet helt og holdent af dele fra gammeldags skrivemaskiner. Eller det usædvanlige Geisha-frimærkemaleri lavet af mere end 5000 frimærker. Eller det store portræt af Dronning Margrethe lavet udelukkende af lommeuld.

Ripley´s forunderlige verden er i sandhed mangfoldig og uendelig.

Believe It or Not !

Kort

Adresse

Rådhuspladsen 57
1550 Copenhagen V

Åbningstider

15. Juni – 31. August
Åbent dagligt: 10:00 - 22:00

Resten af året
Søndag – Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag – Lørdag: 10:00 - 20:00

Lukket: 24., 25., 31. dec. & 1., 2. Januar 2016