IndkøbskurvIngen varer

Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium nogle gange omtalt som Planetariet ligger i København ved den sydlige ende af Sankt Jørgens Sø. Det åbnede i 1989 og er opkaldt efter den danske astronum Tycho Brahe. Et besøg på Tycho Brahe Planetarium er lærerig underholdning for hele familien. Fordyb dig i stjernehimlen, se en IMAX- og 3D-film eller gå på opdagelse i udstillingen.

Du behøver ikke være astronaut for at rejse rundt i universet
Et besøg i Planetariet er lærerig underholdning for hele familien. Rejs rundt i universet, fordyb dig i stjernehimlen. Dyk ned under havet, rejs til eksotiske himmelstrøg og gå på opdagelse i udstillingen om astronomi og rumfart. Er du nysgerrig og vil vide mere, så gå på opdagelse i Planetariets permanente udstilling om astronomi og rumfart. Dagen igennem viser vi 3D-film og IMAX-film på Rumteatrets næsten 1.000 m2 store kuppellærred. Uanset, hvilken film du vælger, starter forestillingen med en spektakulær rumrejse til det yderste af det kendte univers, en tur omkring planeterne i vores solsystem og en præsentation af den aktuelle stjernehimmel. Entrébilletten inkluderer en

Få svar på de mange spørgsmål
Er du nysgerrig og vil vide mere, så gå på oplevelse i udstillingen om astronomi og rumfart. Her kan du bl.a. se en af de største månesten som findes i offentlig udstilling uden for USA. Du kan bygge LEGO rumskibe og teste, om du har anlæg for at blive en rigtig astronaut en dag. Entrebilletten giver også adgang til udstillingen, hvor der i weekender og ferieperioder er gratis guideture flere gange dagligt.

 

Kort

Adresse

Gl. Kongevej 10
1610 København V

Åbningstider

Mandag: 12:00 - 19:40
Tirsdag: 10:30 - 19:40
Onsdag: 09:30 - 19:40
torsdag: 09:30 - 19:40
Fredag: 10:30 - 20:50
Lørdag: 10:30 - 20:50
Søndag: 10:30 - 19:40

Find vej

Få minutters gang fra Rådhuspladsen, Vesterport og Hovedbanegården.